32-годишната рап певица преди работела като сервитьорка в ресторант, но била уволнена, защото напсувала един клиент, който се държал невъзпитано с нея.

Тя призна, че се е възползвала от работата си и взимала храна за себе си, без да плаща за нея.

Тя направи това признание в документален филм на MTV, озаглавен "My Time Again". Филмът показва как се прави последният албум на Ники "The Pinkprint". "Когато бях сервитьорка трябваше да крадем хляб, за да има какво да ядем", казва тя.

Певицата споделя още, че сякаш преминала през "емоционално скоростно влакче", докато работела върху третия си студиен албум. Освен това й е било много трудно да свикне със славата, след като успяла да пробие на голямата сцена. "Не знаех, че този албум ще ме поведе по емоционално скоростно влакче. Никой не е подготвен за този бизнес. Докато не попаднеш в него, не можеш да се подготвиш психически", добавя тя.

Въпреки трудностите в началото, Ники споделя, че с удоволствие е изтърпяла всичко докато приключи работата по албума си. "Всеки човек трябва сам да се предизвиква до крайна степен понякога. Ако не го правиш, не знаеш на какъв натиск си способен да издържиш", каза Ники Минаж.