Николай Михайлов стана футболист №1 на България за 2011 година.

Къде по честен, къде по нечестен начин, вратарят спечели приза и направи истински щастлив баща си Борислав.

Казват, че президентът на БФС имал пръст в победата на неговия син.

Под сурдинка се говори, че Боби е уредил първото място на Ники, пише “ШОУ”, цитира blitz.bg.

*Ники и Боби Михайлов

Около личния живот на Николай Михайлов също е интересно. С фолк певицата Алисия замислят да си направят бебе през новата 2012 година. Това съобщиха както приближени до вратаря, така и от обкръжението на родената в Ихтиман певица. Любопитното е, че при тегленето на късметите от новогодишната баница на Ники му се паднало “наследник”, а на половинката му – “пелени”. Двамата буквално ахнали, след като разбрали какъв знак им прави съдбата.

Футболистът и блондинката живеят под един покрив повече от една година, след като Алисия се раздели с голямата си любов Валери Божинов. Певицата продължава да е на нож с нападателя, който се ожени през октомври за плеймейтката Николета Лозанова. Нещо повече – Алисия заведе дело срещу Божинов заради сина им Валери-младши, обвинявайки бившата си половинка, че не се грижи за техния наследник. Малкият Валери е отглеждан от родителите на Алисия.

Ники Михайлов обаче приятно изненадал всички, след като предложил да поеме всички разходи, свързани с четиригодишния палавник.

“Ники коренно се е променил. Няма нищо общо с типичната буйност, която го беше обвила през младежките му години. Той вече се чувства голям мъж, макар да е само на 23 години. Много му е мъчно за Валери-младши. Прие го като свое дете. Иска един вид да го осинови. Ники държи Алисия да бъде спокойна, а това може да се случи само когато нейната рожба бъде добре”, разкриват запознати.

*Снимка: сп. Story

Паралелно с това Николай Михайлов настоява да има и собствено дете от Ася, както е истинското име на фолк певицата.

“Баницата с късметите в никакъв случай не ги провокира да мислят за тяхна рожба. Те още преди Нова година си бяха планували да работят по въпроса, когато настъпи 2012-та. Това със сигурност ще направи връзката им още по-стабилна. Не може да си представите Алисия колко се надява с Ники да бъдат заедно завинаги”, добавят близки до блондинката, която е с шест години по-голяма от футболиста.

Двамата са получили покана да посрещнат Нова година в един от най-тузарските хотели в света, разположен в столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби. Там една нощувка в огромен апартамент струва точно 1000 долара. В крайна сметка обаче Ники и Алисия предпочели да не пътуват до Персийския залив.

“Запазиха в тайна мястото, където посрещнаха Нова година. Доколкото знаем, бяха си в България. Не сме сигурни. Но това не е от кой знае какво значение. Важното е, че са щастливи заедно – независимо дали са в София, в Ихтиман или в Холандия”, категорични са от спортните ни среди.

Те разказаха и за настъпилата промяна у Николай Михайлов:

“Преди той беше бохем. Не излизаше от заведенията. Даже в един период беше почнал да си попийва, макар че е професионален футболист, който пази в един от най-реномираните в момента холандски клубове – “Твенте”. Но в последните месеци Ники стана друг човек. Забрави за купоните, за кръчмите. Превърна се в домошар. Алисия е по десетина дни от месеца при него в Холандия. Ники пазарува, помага й в домакинската работа. Тя готви и пере, а той се заел да чисти с прахосмукачката.”

Николай Михайлов обаче имал един порок, от който няма лесно да се отърве – пушенето. Отскоро увеличил цигарите, което започнало да притеснява Алисия.

“Метнал се е на баща си. Боби също пуши като комин. Ники върви по стъпките му. Понеже е вратар и не се изисква много тичане из терена, даже никакво, той си пафка здравата, без да му мигне окото...”, разкриват авери на Михайлов.

Те добавят, че преди да се събере с Алисия под един покрив, Ники пазел телефонните номера на почти всичките си бивши гаджета. Даже имал в архива на телефона си еротични клипчета с някои от бамбините. След като тръгнал с фолк певицата, Ники изтрил всички видеозаписи. Включително и тези с Николета Лозанова, която бе последната му голяма изгора преди да се събере с ихтиманката.

*Снимка: сп. Story

Приятелите на Ники обаче шокираха с новината, че Боби Михайлов бил против връзката на сина му с Алисия:

“Боби я прие доста резервирано. Постоянно му повтаряше: “Внимавай, внимавай, тая ще ти изсмуче парите. Тя е от тихите води, но те са най-опасни!”.

Добре, че беше Мария Петрова – жената на Борислав Михайлов. Знаете, че Мария не е майка на Ники, но въпреки това подкрепи връзката му. При което Боби клекна и оттогава не е мрънкал и не е говорел зад гърба на Алисия”, уточняват информаторите.

*Ники и Боби Михайлов

Ники Михайлов се надява през лятото да напусне Холандия и да облече екипа на далеч по-известен европейски клуб. Не е изключено това да бъде “Милан”. Мечтата на Алисия е също като тази на Ники – да заживеят в Италия. Тя вече беше там по време на връзката си с Валери. Но предпочитала столицата на европейската мода – Милано. Тя вече подочула, че Ники й подготвя страхотен подарък за нейния рожден ден. На 1 март Алисия ще навърши 30 години, а вратарят щял да я изненада с чисто нов автомобил. Стражът обаче пазел в тайна марката на возилото, което ще купи в чест на любимата си.

“Той си има предостатъчно пари. Заплатата му в холандския “Твенте” не е никак малка за вратар. А и се научи да пести, а не да харчи наляво и надясно заплатата си така, както правеше Валери Божинов. Те защо Алисия и Валери се разделиха? Именно заради това, че Валери само се чудеше как и къде да си пръсне парите. Сега нека го прави с Николетка”, злорадстват по адрес на Божинов приятелки на бившата му любима.

Заглавна снимка: сп. Playboy