Още две от персоните, които ще съжителстват под един покрив в новия сезон на "Биг Брадър Ол Старс" са разкрити от HotNews. Става въпрос за победителката от "Биг Брадър 2015" Никита Джонсън и българката, която покори руския формат на шоуто "Дом 2" - Ивана Дилова.

Модни шефки се скараха заради "ВИП Брадър"

Ивана Дилова със сигурност е непознато име за родната аудитория, но историята й е вълнуваща. Тя е млада българка, която е предпочела да учи "Журналистика" в Москва, което за нея е било голямо предизвикателство. Покрай студентството, тя получава неустоимото предложение да стане част от руския формат на "Биг Брадър", който се казва "Дом 2". За разлика от нашия Брадър, този не свършва за определен период от време, а престоят на един участник може да продължи с години. Самата Ивана Дилова участва вече около 5 месеца. "Ние сме на работа, с договори и заплати. Няма награден фонд, но докато тече самият формат има конкурси", разказа Дилова в интервю.

Ивана от руския формат на "Биг Брадър" - "Дом 2"

Никита Джонсън заживя на село

41-годишната Никита Джонсън помним от изданието на "Биг Брадър" преди три години. Тогава русокосата татуирана дама предизвика бурия от коментари и емоции в Къщата на Големия брат. Вътре беше една от най-недолюбваните съквартирантки, особено от мъжете, които я нападаха с доста грозни думи. В крайна сметка Джонсън, която дължи фамилията си на брак със скандинавец грабна победата на шоуто. Ники, която днес е в отбора на брюнетките е спрягана в светските клюки и като дългогодишната приятелка на друг участник от "Биг Брадър" - ръгбиста Борислав.

Скандалната любовница Роси Новева се завръща

Ники и Боби все така влюбени.

Ето част от известните имена, които влизат в Къщата довечера: актьора Станимир Гъмов, бившата Мис България Евгения Калканджиева, силиконката Джулиана Гани, фолк певицата Емануела, жълтата екс-водеща Албена Вулева. Говори се и за завръщането на любовницата на Зографски - Роси Новева.

HotNews първи ви разкрива, че в шоуто ще видим и рапърът Wosh MC, който е известен и с това, че е сина на големия български актьор Иван Иванов. След възхода на гримьора Валентин Кулагин в приключилия преди броени дни "ВИП Брадър" и в този формат ще видим човек от антуража на популярните ни личности. Става въпрос за гримьора Цецо Андреев.