Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание на "Биг Брадър: Мост Уонтед", сочат рейтингите на двамата участници. Анкетата на HotNews също го потвърждава. Вижте .

След излъчваните снощи изцепки от страна на Албена Вулева и Цецо Андреев към татуираната лейди, те твърде вероятно е да си тръгнат тази вечер от шоуто, прогнозират почитатели на риалитито. Припомняме ви, че двамата изключително грозно подеха серия от обиди към Джонсън, с което за пореден път тя става жертва пред зрителите.

Кулагин към Златка и Джулиана: Бивши проститутки, чистят името си

До този момент Ники беше и най-номинираната персона в Къщата, с което абсолютно може да конкурира Валентин Кулагин от предишния етап на играта. Ники Кънчев спомен още при първата номинация на жената на Боби Ръгбиста, че тя има най-висок вот, за да остане в Къщата.

От друга страна Wosh MC се явява най-положителния герой в Нови хан. Масово хората го харесват и подкрепят. Дали обаче продуцентите на "Биг Брадър" ще затвърдят поредицата от рапъри победители в шоуто, предстои да разберем в понеделник, когато е големият финал на проекта.

Албена Вулева не иска деца

Този път за победителя няма да има парична или материална награда, а само плакет с надпис Любима звезда на България заради големите хонорари, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.