Никита Джонсън тръгна по стъпките на Албена Вулева. Победителката от „ВИП Брадър” хвърли в паника почитателите си, след като сложи було. Покрита със строг хиджаби дори никаб, Никита бе прикрила цялото си лице и се виждаха само веждите и очите й. Красавицата сподели,чене е прегърнала исляма, но в този й вид, дори майка й не би могла да я познае.

Все пак Никита не се кланя на Аллах и не удря с глава килимчето в посока изток. Оказа се, че тя просто е на посещение в Близкия изток, пише "България днес". „Не, не съм станала мюсюлманка, но уважавам всички религии и всяко живо същество на планетата. Трябва да бъдем по-толерантни и по-добри, и да можем да влезем в обувките на тези, които не разбираме.

Е, аз напускам Близкия изток и потеглям на юг, към джунгли и лагуни... места, които душата на пътешественика винаги мечтае да покори. Гледаш синьото и знаеш, че животът е тук и сега... Вие за какво мечтаете?” С това съобщение силиконката успокои феновете си, че не е прегърнала исляма. Риалити звездата обаче неотдавна отново хвърли в паника почитателите си. Поводът беше решението й да си направи поредна пластична операция. Лекарите я предупредиха, че многобройните подобрения, на които се е подложила, не само в областта на бюста, но и на лицето, може да влошат здравето й. По всичко изглежда, че Никит е по стъпките на Албена Вулева.