Никита е големият победител в Big Brother. На финалната права останаха само тя и Кирил, но зрителите подкрепиха жената, която бе определена като най-многопластовата личност в този сезон.

Тя спечели сърцата на 70% от зрителите на Нова. Големият победител за 2015 година си тръгна с 26 651 лв., нов луксозен автомобил и любовта на публиката.

4 седмици зрителите на Нова живяха с емоциите на 13-те съквартиранта. Всеки влезе в къщата с категоричната заявка, че именно той ще бъде победителят. Само един обаче успя да се окичи с титлата "победител". След зрителско гласуване, Катя финализира участието си в Big Brother на почетното пето място. Пред Ники Кънчев русокосата красавица сподели, че е доволна от участието си, от намирането на нови приятели и от сбъдването на мечтата си да влезе в най-известната къща в България.



Зрителите на Нова отредиха четвъртата позиция на Анита. Тя изрази своята благодарност към Big Brother , защото престоят в къщата ѝ помогнал да разбере, че нищо друго няма значение освен семейството.

Бронзовият медал бе присъден на Пламен Богданов и той напусна най-великото шоу на България на метри от финала. Преди да се види с Ники Кънчев, Пламен се завтече да прегърне най-близките си Съквартиранти, след което изрази пълната си подкрепа към финалиста Кирил.

Среброто отиде в ръцете на Кирил и той напусна къщата завинаги с 30% зрителска подкрепа. Борсовият агент призна, че е спечелил, още влизайки в това шоу. Един от най-запомнящите се образи в къщата изрази щастието си, че е срещнал прекрасни хора, което за него е най-голямата награда.