Не може хем да печелиш риалити формати, хем край семейното ти огнище да цари разбирателство и мир.

Най-пресният пример за това е най-популярният блондин в държавата - водещият Део, който след осемгодишна връзка не успя да отведе пред олтара щерката на Данчо Караджов - Лора. Оказа се - заради Нико Тупарев и "ВИП Брадър".

Точно преди 4 годни на Део за пръв път му се наложило да се раздели с поп певицата Лора Караджова. Блондинът съжителства със съквартирантите, участници в продуцирания от Нико Тупарев "ВИП Брадър".

Накрая, след цели два месеца престой в Къщата, Део спечели шоуто, чието тогавашно издание бе с благотворителна цел.

Сърцатият блондин се раздаде, за да помогне на свои сънародници в нужда, срещу огромна жертва - любовта на сърцето си.

Първите пукнатини между Део и Лора изпукали веднага щом риалити героя напуснал Къщата край Нови Хан. Престоят там се оказал пагубен за връзката му с дъщерята на фронтмена на "Сигнал".

Напускайки Къщата, Део не успял да се върне веднага в реалността и мисловно преживявал многократно събитията, случили се зад стените й. Започнал да изпада в странни състояния.

След като Лора излизала от дома си, заключвал се сам и с часове съзерцавал някаква точка на тавана с празен поглед.

Най-лошото обаче било, че през всичкото това време Деян Славчев често посягал към алкохола и опиатите безсилен да се избави от преследващите го от Къщата спомени и преживявания.

Благодарение на йогата, танцуващият в "Денсинг Старс" шоумен проявил воля и съумял да надвие пороците, затеглили го към дъното.