Те са големите победители от 5-ия сезон на популярното телевизионно предаване „Х фактор“. Пловдивчанките от „4 Magic” направиха пробив, като за първи път група печели тотално сърцата на публиката.

Най-странното е, че в Пловдив, докато Никол Канева, Валентина Никова, Елеонора Иванова и Елия Тодорова си вървят по улиците в града, все още не са разпознаваеми лица и често остават незабелязани.

Квартетът се е заформил преди 3 години, благодарение на вокалния педагог Руми Иванова. Четирите пеели индивидуално преди това, писа „Телеграф“.

Преди да се явят на кастинга, дори не се казвали „Магия“. Заедно със семействата си, които са се сприятелили помежду си, мислили какво да бъде името на групата и най-накрая единодушно се спрели на „4 Magic”.

Откакто са заедно, печелят всички конкурси, на които са се явили. Четирите мацки учат в елитни училища и са отличнички.

„Като цяло не го очаквахме и адски много се изненадахме, като казаха нашето име. Аз не можах да повярвам, че това ни се случва точно на нас, защото наистина много труд и усилия сме вложили през всичките тези години. Да, заслужавахме го, но и другите участници заслужаваха победата“, споделя най-малката, 14-годишната Елеонора за триумфа на сцената на „Х фактор“. Другите три девойки са на 15 години.