Никол Станкулова и Гери Малкоданска изчезнаха от Нова телевизия и очевидно вече са в майчинство, видя Hotnews.bg. Станкулова, която вече трудно крие корема си, индиректно потвърди излизането в дълго майчинство, като се показа в инстаграм вчера и обяви, че обича понеделниците, които не са работни. Тя така и не съобщи прогнозата за времето нито вчера, нито днес, а единственият мъж синоптик Ники Василковски работи и вечер, и сутрин без почивка.

След като вчера вечерта бе дежурен до 22.00 часа, днес в ранна доба се появи отново в сутрешния блок на Нова. "Той поне е свикнал, работеше като луд и миналия път, когато двете се оказах бременни по едно и също време“, коментират в телевизията. Малкоданска, на която втората бременност все още не личи, се скри точно когато стана ясно, че чака бебе. Тя трябваше тази седмица да е един от ководещите в „На кафе“, но вече втори ден липсва от панела без обяснения.

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди преждевременно. Поради тази причина страхът за бебето, което в момента износва, e голям. Запознати твърдят, че Малкоданска не искала да рискува, като работи до последно. Червенокосата красавица предпочитала да си почива и да пази леглото.