Станахме свидетели на, меко казано, неприятна гледка, която “любезно” ни предоставиха двете най-красиви дами сред ВИП звездите - плеймейтката Златка Димитрова и синоптичката Никол Станкулова.

За “радост” на всички зрители двете изкусителки си показаха… пъпките. Злати и Никол решиха дапревърнат кухнята на Къщата в козметичен салон. Двете мадами си свриха някакви билки на котлона и се наведоха с кърпи а главите да си напарват лицата, защото са им пъпчасали. Дотук всичко изглеждаше добре, докато не се изстреляха към огледалата в банята и не започнаха да си… стискат пъпките.

Тези гнусни истории бяха излъчени в най-гледаното време на Нова тв, а голяма част от зрителите по това време вечерят. Съответно негативните коментари по техен адрес заваляха в нета.

“Вместо да покажат нещо красиво, те си стискаха пъпките в ефир. Е, няма такава простотия”, възмущават се потресени зрители на шоуто.

Досега Никол бе смятана за една от най-интелигентните и възпитани ВИП персони, но за втори път се дъни по изключително нелеп начин. Припомняме изцепката й с мигачите при шофиране…

Дали тези изцепки на Ники няма да се отразят и на вота на зрителите, ако тя отново попадне в номинации…