Никол Кидман не е от знаменитостите, които обичат да коментират често личния си живот, но и тя понякога се поддава на манията по социалните мрежи, където публикува кадри от всекидневието си. През последните два дни обаче актрисата направи нещо, което се случва наистина рядко. Звездната красавица публикува няколко снимки с един от най-специалните хора в живота ѝ.

Антония е по-малката сестра на Никол и е от другата страна на прожекторите. Тя посвещава живота си на журналистиката, още от времената, в които по-голямата ѝ сестра мечтае да покори Холивуд. Двете поддържат прекрасни отношения и през последните дни се появиха няколко общи снимки в профила на Никол. От публикациите става ясно, че звездните сестри са отпразнували Хелоуин по-рано.

Те са си спретнали семейно забавление и очевидно се е получило чудесно общо прекарване на предстоящия празник. Не бихме могли да пропуснем да отбележим и факта, че Антония е не по-малко хубава от звездната си сестра. Тя притежава същия изтънчен финес и заразителна усмивка като Никол.

източник:woman.bg