Никол Шерцингер най-накрая дръпна завесата на личния си живот - певицата даде интервю за британския таблоид "Сън", в което хвърли светлина върху връзката си с Григор Димитров, предишната си любов и плановете й за семейство.

Шерцингер приключи седемгодишната си връзка с Люис Хамилтън преди две години през 2015 г. И сега певицата не успя да устои на възможността да сподели подробности за предишната си изгора и раздялата им. Тя говори за старите си рани и призна, че е било съкрушително за нея да осъзнае, че любовта им е приключила. Никол обаче не спести и критиките си към състезателя от Формула 1. Тя директно го обяви за егоист, като каза, че той винаги е мислел само какво е добре за него, докато тя е давала всичко от себе си, за да може връзката им да продължи.

За най-добрия ни тенисист Никол призна, че разстоянието, което ги дели, е проблем, но те успяват да напаснат графиците си. По думите й тя се е впуснала в тази авантюра, а когато си падне по някого, то е сериозно и дълбоко.

Тя потвърди, че с Григор Димитров са заедно и никога не са се разделяли, такива слухове имаше през лятото. Американката е уверена и, че един ден ще има голямо семейство, но Бог трябва да каже кога ще стане това. "До няколко години би трябвало да започна да мисля за семейство", каза тя.

Никол бе откровена и по отношение на възрастта си. "В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се притеснявам за остаряването. Какво можеш да направиш, освен да остарееш с финес. Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само цифра", призна певицата.

Текст: Woman.bg