Малкото, сладко момиченце на Николета Лозанова и Валери Божинов бе жестоко оплюта в социалната мрежа. Причина бе снимка, която самата Николета направи на дъщеричката си, която си прави селфи.

С нацупени устни, с телефон в ръка и перфектен стайлинг 5-годишната Никол е готова да покори уеб пространството.

Много от нейните почитатели не харесаха постъпката на мама Николета, която според тях вместо да стои и да снима Никол, може да я научи на възпитание и да й прочете някоя книжка.

"Можеше да я снимка с една детска книжка например... или с играчки. Нямам нищо против детето, но къде е истинското детство да искаш да скачаш в локвите, да лудуваш по поляните и да играеш с децата на криеница... Жалко!", "Кифла като мама", "Сузанита 2", "Патешки устни още от сега, че и селфи! Жалка гледка", са само малка част от негативните коментари, които валят под снимкита от вчера.

Спор няма, че Никол е едно красиво и лъчезарно дете, но наистина ли по този начин трябва да се забавляват в днешно време децата? Не порастват ли прекалено бързо? Вие какво мислите и как бихте коментирали снимката?

Според последователите на бившата плеймейтка тя явно се радва, че Никол Божинова върви по нейните стъпки и след години сигурно няма да излиза от разкрасителните студиа и фризьорски салони и всяка прическа, тоалет и почивка ще бъдат документирани в социалните мрежи.