Най-коментираната футболна съпруга в републиката – Николета Лозанова, разпуска в Милано с дъщеричката си Никол и сестра си Велина.

От няколко дни женската компания се отдава на шопинг и гастро туризъм в модната столица на Италия, а постоянният им пристан е петзвездният Boscolo. Луксозният хотел има изглед към Миланската катедрала, намира се на 5 минути пеша от търговската улица „Виа Монтенаполеоне” и цените за нощувка в него започват от 235 евро нагоре.

Водещата на „Папараци” сюрпризира феновете си в Инстаграм с кадър, в който позира по чизми от цикламен велур, супер изрязан боксер от деним и ... парфюм. Това породи спекулациите, че се стяга за поредното ревю, но близки до секссимвола издадоха, че тя е в любимия си град без конкретен моден ангажимент и изцяло за лично удоволствие.



„Италия ми е слабост, искам да живея тук! На Никол също много й харесва, във всеки бутик влиза и ми избира стайлинг. Харесва й да поздравява хората на италиански, а те от своя страна са много позитивни и винаги усмихнати. Времето е страхотно, тук е нашето място!”, сподели за „Монитор” Николета.

Водещата на „Папараци” имаше постоянен адрес в Милано, когато Валери Божинов играеше за „Верона”. Сантиментът й към мястото се подсилва и от приятелството й с Филип Плейн, който я покани за лице на луксозната си спортна колекция миналия ноември редом с още 12 хубавици от цял свят. На откриването на бутика си в София през 2015 г Плейн не отказа селфи на никой, но допусна до личния си ескорт само Николета и дизайнерката София Борисова.

Германецът, чиито дрехи вдъхновиха поточна линия от ментета у нас, подари на Лозанова и роклята за 30-ия й рожден ден – сребриста комбинация от пола и две ленти, които едва прикриваха гърдите й.