Никол Станкулова отново влиза при Големия брат.

Този път обаче чаровната синоптичка няма да бъде обикновена участничка в риалитито, както в последния сезон. Тя ще е част от журито, което ще оценява мераклиите да се наредят сред родните звезди в къщата на „ВИП Брадър". В тази мисия компания ще й прави Черната Златка Димитрова.

Шестима души влизат днес в Стъклената къща на Големия брат, която е изградена в столичен мол. Там те ще бъдат под постоянно наблюдение от страна на обикновени посетители в търговския център и десетки уеб камери.

Какво правят зад прозрачните стени, ще може да се наблюдава в интернет непрекъснато. Нова ТВ пък ще показва отбрани моменти в сутрешния блок, в новините, а от 9 септември, със старта на „На кафе" - и при Гала.

Всеки ден в тях ще живее по един ВИП съквартирант, който ще им дава специални мисии. Никол Станкулова и Златка Димитрова ще бъдат две от родните звезди, на които е поверена тази роля. Останалите засега се пазят в тайна, но се очаква да бъдат лица на телевизията. В петък журито от ВИП съквартиранти ще избере един, който ще влезе в големия сезон на „ВИП Брадър". Той започва на 16 септември.

Само 8 дни е отнело построяването на Стъклената къща, която на практика представлява просторен хол с площ от 60 квадратни метра. Обзаведен е с част от мебелите, на които се разполагаше Памела Андерсън, както и такива от студиото, от което Алек Сърчаджиева правеше включванията на водеща си миналия сезон. В него съквартирантите ще прекарват времето си от 10 до 22 часа. През нощта ще спят в хотел, но няма да имат право на срещи, интернет и средства за комуникация.

32-годишна лесбийка се очаква да застане в основата на любовна интрига в Стъклената къща. Лидия Иванова не крие, че харесва жени, управител е на нощен клуб и твърди, че е слънчев човек. Тя най-вероятно ще хвърли око на 23-годишната красавица Надежда, която твърди, че е готова на всичко, за да спечели „ВИП Брадър".

Сред участниците в Стъклената къща е и обсебен от идеята на стане известен човек, чийто баща е египтянин, както и сирийка, живееща от 16 години в София, която говори арабски, турски, арменски и английски език. Другите двама участници са 22-годишен охранител и галерист от Перник, който вече 4 години живее в Германия и иска да стане актьор.