Палавата Никол Шерцингер влезе за пореден път в жълтите хроники със забежките си. Към настоящия момент 37-годишната певица е гадже на родната тенис звезда Григор Димитров, но този път не романсът им стана повод за нови пикантни коментари, а предполагаем флирт на дивата с гръцки милионер преди година.

Става въпрос за собственика на нощни клубове Джо Форнир от съседна Гърция, с когото хубавата Никол е купонясвала в рамките на уикенд миналия юни на остров Миконос. Това се случило малко след драматичната раздяла на Шерцингер с автомобилния пилот Луис Хамилтън, след който звездата се отдаде на флирт с доста по-млади мъже.

Повод за слуховете бе изказване на Джо пред Sun, в което той казва, че се е забавлявал с Никол и че помежду им прехвърчали искри.

„Всичко, което Никол искаше, бе незабравим уикенд без задръжки, в който да забрави за всичко. Между нас определено имаше химия. Аз я поканих да се снима с мен, тя се съгласи и имахме малък интимен момент“, каза в интервюто Джо.

Думите му провокираха доста дръзки спекулации, на които Шерцингер реагира бурно в Туитър. Певицата написа: „Вбесявам се, когато хората си измислят някакви неща в опит да привлекат внимание и показват тотално неуважение“.

Малко след реакцията ѝ и милионерът опита да защити честта ѝ и своята като сподели пред MailOnline: „Разочарован съм и бесен как Sun ме е представил и се опита да съсипе едно чисто платонично приятелство от години. С Никол винаги сме имали само приятелски и бизнес отношения“, пише tialoto.bg.