Четирима синоптици има в Нова телевизия от вчера, след като младата майка Никол Станкулова се върна от отпуска по майчинство, изчисли Hotnews.bg. Какви ще бъдат градусите вече съобщават Гергана Малкоданска, която също преди месеци роди сина си Лео, Нора Шопова и Николай Василковски. При подобна ситуация преди броени месеци конкурентната телевизия Би Ти Ви се раздели с едната си синоптичка Христина Балинска.

Тя напусна след като се оказа, че рейтингът на колежката й Натали Трифонова е много по-висок и в момента в първата частна телевизия работят трима синоптици-Натали, Емо Чолаков и Стаси Цалова. В Нова телевизия също очакват синоптиците да останат трима, като Ники Василковски се върне на предишната си позиция-репортер в новините.


Никол, която преди четири месеца роди дъщеря си Теа, избра черна официална рокля за първото си появяване пред камерата, която разкриваше перфектната й фигура. Друга бивша синоптичка-Деси Банова обаче не бърза да се връща на екран и е отдадена на семейството си с президента Росен Плевнелиев.