Целият спортен свят говори за връзката между нашата тенис звезда Григор Димитров и световно известната певица и вокалистка на The Pussycat Dolls Никол Шерцингер.

Според някои слухове обаче връзката на двамата била просто за забавление и служела на Никол като средство да накаже бившия си – световния шампион от Формула 1 Луис Хамилтън, който я заряза преди няколко месеца.

Връзката на Никол с автомобилния състезател бе същински бразилски сериал – двамата ту се събираха, ту се разделяха, като междувременно любовта им бе белязана от силни страсти и бурни драми. Те станаха двойка през 2007 г., а 3 години по-късно -през 2010 г. се разделиха. Само месец по-късно обаче – на Св. Валентин, решиха, че не могат да живеят един без друг и си дадоха втори шанс.



През ноември 2011 г. се разделиха за пореден път, но 6 месеца по-късно пак се събраха и дори започнаха да говорят за създаване на семейство. Горещата им любов обаче бе внезапно замразена през 2015, като според слуховете Луис е бил този, който е поискал финално да си кажат сбогом. Никол не показа да страда, но според запознати хладнокръвното й поведение е било само за пред хората и вътрешно тя се разкъсвала от болка и обида.