Ослепителната приятелка на британския пилот от Формула 1 Люис Хамилтън - певицата Никол Шерцингер, смята, че водата е ключът към тънката талия.

Бившата вокалистка на "Пусикет Долс" разкри, че разчита на живителната течност, за да подържа кожата си сияйно чиста, а теглото си - здравословно.

"За да съм във форма, пия много вода, използвам овлажняващи кремове и отделям достатъчно време за почивка и джогинг. Мога да кажа, че понякога минавам през фаза на фанатичност по отношение на бягането, но друг път го раздавам по-спокойно", заяви Шерцингер пред Contactmusic.

32-годишната Никол, в чиито вени бушува филипино-руско-хавайска кръв, споделя още, че, въпреки че не бърза да ляга под скалпела на пластичните хирурзи, не изключва да го направи в бъдеще. "Нямам никакви операции, но много бих искала да имам по-дълги крака, ако това беше възможно. Най-важното нещо е да се грижиш за тялото и духа си. Старостта не ме плаши. Не съм си мислила, че един ден косата ми ще посивее, защото имам младежки дух. Освен това, за щастие, когато си сваля грима и си измия лицето вечер, все още изглеждам като дете в някои отношения. Но с напредването на възрастта, кой знае? Когато съм на 60, може би ще искам да си сложа ботокс, въпреки че понякога това изглежда страшничко", добави гаджето на Люис Хамилтън.