Тя се перчи със странната си навита прическа в стил 40-те откакто представи за първи път новото си солово парче “Poison”, пише "Дейли мейл".

Но Никол Шерцингер пусна косата си за релаксираща среща с гаджето си Луис Хамилтън.

32-годишната звезда заряза навитата коса, свръхдългите екстеншъни и впития латексов костюм за вечерята с любимия си в лондонския шикозен ресторант Nobu.

А ако е била с двете си интересни "ролки" от коса, то почти със сигурност ги криеше под шапката си.



*Отпуснати и влюбени: Луис Хамилтън води за ръка гаджето си Никол Шерцингер в снеговитата нощ след вечерята им в ресторант Nobu в Мейфеър, Лондон



*Празнична вечеря: Двойката отбеляза изкачването на дебютния солов сингъл на Никол „Poison” до челното място в класацията на iTunes

Никол се появява в имиджа на космическа садо-мазо господарка не само във видеото към “Poison”, но и по време на изпълнението си на песента в шоуто „X Factor”, както и в шоуто „Daybreak”.



*Усмихнати: Двойката с удоволствие позира за снимка въпреки студа, за който Луис не се беше облякъл подобаващо

Но Никол изглеждаше отпочинала в сладурска шапка, джинси, сиво войнишко палто и високи черни обувки с тънък ток на излизане от японския ресторант след задушевната й вечеря с Луис, който носеше доста лъскав сив костюм.

Вокалистката на The Pussycat Dolls си беше взела почивка, за да отпразнува триумфа на парчето й “Poison” в класацията на iTunes както във Великобритания, така и по света.



*Космическа ера: Никол по време на изпълнението си на “Poison” в шоуто „X Factor” в неделя, докато Луис я гледаше от публиката

В официалната си страница в Twitter тя написа: „Днес “Poison” е на първо място в класацията на британския iTunes, не е за вярване, страшно съм благодарна и щастлива! Благодаря на всички, които вярват в мен и на всички секси хора! Нямам думи!”.

Никол даде най-доброто от себе си на промоцията на сингъла, която тя направи в „X Factor” и това със сигурност е дало силен тласък на песента към върховете на класациите.

По време на енергичното си изпълнение тя беше с гореспоменатата прическа, облечена в секси червено-черен костюм по нея и пееше на живо.



*Гореща: Никол в полупрозрачен костюм с латексови декорации и навита прическа в шоуто „Daybreak”

Гаджето й Луис беше в публиката и гледаше с гордост докато любимата му, бивш гостуващ съдя, си спечели овации на крака от Саймън Коуел и останалите.

Това е най-малкото, което можеше да направи за нея, като се има предвид колко пъти Никол е викала за него на гран притата на Форула 1 през годините.

Но сега след като сезонът е приключил, той ще тръпне в очакване да прекара малко повече време с известната си любима.

Изглежда, че независимо доколко успешна е соло-кариерата на Никол, тя въпреки всичко ще си остане номер 1 за Луис.

Вижте видео:

Никол Шерцингер - Poison

Никол Шерцингер - Poison , на живо в X-Factor 

Никол Шерцингер - Poison , на живо в DayBreak