"Миналата година бях съкрушена и съсипана след раздялата с Луис. Сега съм се фокусирала върху това, което искам за себе си, и съм оставила миналото там, където трябва да бъде - назад. Винаги съм чакала истинската любов и не ме интересува кога е дошла.", това казва британската певица Никол Шерцингер в интервю за “Сънди Мирър” по повод раздялата си с шампиона от Формула 1 Луис Хамилтън и новата ѝ връзка с българския тенисист Григор Димитров.

Според изданието най-вероятно новият партньор на шоколадовата красавица е причината за промяната в настроението ѝ, защото “тя блести, като говори за любов”. Шерцингер даде интервю, след като бе избрана за специален рекламен посланик на Великобритания на олимпийските игри в Рио.

“Искам да направя краката си по-елегантни, а и никога не съм спирала да работя за дупето си. Правя хиляди клякания на ден и тренирам толкова здраво, че ще имам най-вирнатото дупе на света. Не всичко обаче се дължи на упражненията, гените също си казват думата. Освен това никога не съм опитвала цигари и наркотици и сега тялото ми се отблагодарява”, коментира формата си гаджето на Григор.

Източник: slava.bg, сн.: Instagram