Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова е твърдо решена да не разчита цял живот на работата, за да се издържа.

Хубавицата вече е планирала как да направи така, че дори без да се труди неуморно от сутрин до вечер, да има солидни доходи.

Станкулова често споделяше, че обича децата и с удоволствие ще стане майка. Търсела идеалния мъж, на когото да ги народи, но за сега все не случвала на него. Затова си била дала достатъчно време, че да изпита любовта на партньора си, преди да реши да направи тази сериозна крачка, пише в. „Уикенд“, цитира Pik.bg.

Красавицата не разкриваше самоличността на любимия си от суеверие, тъй като с предишния си приятел – отново син на милионер, се разделиха именно след като го обяви публично за свое гадже. Няколко седмици след това Никол влезе в Къщата на „ВИП Брадър”, а когато излезе от шоуто, с любимия й бяха тръгнали в различни посоки.

Клюките носеха, че милионерът Ангел, наследник на пилешката компания „Градус”, заменил красавицата за друго момиче, понеже не понесъл дългата им раздяла заради телевизионния проект.

„В модните среди има много коварство”, преди време намекна Станкулова в свое интервю и с това издаде, че друга красива манекенка й е отмъкнала вниманието на богаташа, докато самата тя трупала слава и пари във „ВИП Брадър”.

Този развой на събитията обаче се оказал ползотворен за Никол, която само няколко месеца след Ангел се запознала с друг младеж с не по-малко перспективни бъдеще - Теодор Минев.



Младежът учил финанси във Великобритания и пред него се очертавало сериозно бъдеще в тази сфера. Освен това за разлика от повечето разглезени милионерчета, Теодор се държал изключително галантно с Никол и не я карал да се чувства сякаш му е скъпа играчка.

„Сама се оправям в живота! Нищо никой не ми е дал до сега”, редовно се горещи по темата синоптичката на Нова.

„В любовта може да ме привлече всяка интересна личност, която има интелект, характер, индивидуалност и не се бои да отстоява мнението си”, напудрено обяснявала пламналата страст между нея и Теодор манекенката.

В ролята на сватовница на влюбените гълъбчета влязла водещата на спортните новини в Нова Йоана Гочева, с която Никол е близка приятелка от години. Русата говорителка ги запознала, след като Станкулова свенливо й споделила, че много харесва Минев-младши.

Връзката на синоптичката и Теодор е от няколко месеца, но почти от самото начало двамата са неразделни. Младокът дори дал на синоптичката да кара една от колите му, докато нейната била на ремонт. Така красавицата се оправдавала с факта, че от няколко месеца пърпори по софийските улици с мощно возило за близо 150 000 лева, което трудно може да си позволи да купи със заплатата от Нова. Автомобилът не бил на нейно име, но Теодор се стараел всичко с него да е в изправност.