Повечето познават чаровната Никол като момичето от „Прогнозата” .

Наскоро тя пое и нова роля - коментатор в Дом съвета на „Биг Брадър”. От понеделник ще я видим и като водеща на „Лотарията” към новините.

- Никол, ти винаги си имала перфектно тяло – на спорт или диети разчиташ?

- Преди години спортувах много. Ходех на фитнес, на спининг, на гравити ...Пробвах всичко ново, което, излизаше , защото бях любопитна. И като някоя приятелка се запали по някой спорт, и аз се включвам. Сега вкъщи си правя упражнения с гири и с тежести от 1 кг., които се залепят за краката. Сега намалих темпото, защото нямам време за нищо. Едва успявам да ида да си направя маникюра. На фризьор не мога да отида вече втора седмица, а наистина трябва да се подстрижа.



- А като не тренираш усилено, налага ли ти се да ограничаваш храната. Имаш ли забранени храни?

- Напротив. Когато не тренирам усилено, отслабвам. Отслабвам, защото мускулите намаляват. А и когато тренирам по-малко, не огладнявам така много.

- Какво е менюто ти?

- Обикновено закусвам кисело мляко с овесени трици. А обядът задължително е доста богат и хапвам всичко, каквото ми се яде – хляб, паста, пици ...Единствено се опитвам да избягвам сладкото –шоколад, бисквитки, торти и пасти. След обяд задължително хапвам плод, а на вечеря пак ям каквото искам, само че не в големи количества.

- Хората ще ти завидят и ще решат, че не казваш цялата истина. Никога ли не си правила диети?

- Щом огранича сладкото, веднага влизам във форма. Не се налага да правя нищо друго. Диетите не ми се получават. Гладуването при мен дава обратен ефект. Ако издържа един ден, на втория компенсирам с много ядене и става по-лошо.

- А хляб ядеш ли?

- Без хляб не мога. Мога да извадя от менюто си месото, зеленчуците, плодовете , но без хляб не мога. Да си призная мога да се храня само с хляб, защото страшно го обичам. Нищо друго няма да ми липсва.



- Какво, според теб прави една жена красива?

- Много зависи в каква среда живее и какви са ценностите на хората около нея. Дали я уважават и ценят. Защото, ако усеща, че е оценена, тя ще се чувства спокойна и красива, независимо от това дали косата й е направена или не. Тя ще излъчва спокойствие и женственост.

- На каква козметика разчиташ за поддържане на лицето?


- Използвам хидратиращ крем за лице от среден клас – не залитам към най-скъпите. Не купувам тежки кремове, защото ми е рано.

-А ботокс и филъри?

- Нямам никакви намеси. Възможно е жената да мисли за нещо такова след 45 г и то, ако наистина се налага. Майка ми е на 50 г и не е прибягвала до нищо. Мисля, че една жена трябва да остарява достойно – с бръчките си и с цялата промяна на фигурата на всеки етап от живота. Важно е вътрешната мотивация , не толкова годините. Защото имам приятелки, които и на 25 имат ботокс.

Източник: В. "Монитор"