Никол Станкулова стана майка на момиченце. Бебето се е появило на бял свят миналата седмица, но едва преди минути от Нова телевизия официално потвърдиха новината. Никол благодари на екипа на д-р Райна Ковачева от болница "Света София" за всеотдайните грижи и внимание, се казва в официалното съобщение, без да става ясно кога точно се е случило радостното събитие. Чаровната синоптичка трябвало да роди в края на ноември, но обстоятелствата наложили момиченцето да проплаче преждевременно чрез секцио. Според близки до семейството, детето ще бъде кръстено на една от бабите си Рада.


Доскоро Станкулова съобщаваше прогнозата за времето от големия екран. През цялата бременност тя не качваше снимки в социалните мрежи на наедрялото си коремче, нито коментираше личния си живот в медиите. Но от появите й в ефир си личеше, че е в напреднала бременност. От няколко години тя живее с Теодор Минев, син на известен български банкер. Двамата обаче не са сключили брак или поне го пазят в тайна, също като раждането.

По-рано колежката на Никол - Гери Малкоданска, роди момченце. Освен нея, още една синоптичка стана майка - Десислава Банова, която дари бившия президент Росен Плевнелиев със син.