Никол Станкулова е бясна на колежката си Деси Банова, която й се води и шефка, макар и неофициално.

Блондинката е водеща на прогнозата за времето повече от 12 години и за това се води титулярка в екипа. Именно Банова има правото да разпределя смените на колегите си и да казва кой кога да работи и кога да почива. Затова и в повечето случаи по празниците на смята са колегите й Иво Андреев и Никол Станкулова, а тя си е у дома с оправданието, че има дете и мъж и не може да ги остави.

Деси редовно вбесява другите двама водещи на прогнозата, но никой от шефовете на медията не се намесва в скандалите, тъй като тя е сред топ звездите на Нова тв и ръководството не може да си позволи да я загуби. Положението съвсем не е такова с Иво Андреев, който по едно време дори бе изгонен от телевизията, заради проблеми с алкохола и след като се върна, не смеел да надига глас за нищо.



Никол Станкулова обаче също като Банова има самочувствието на тв звезда и за това започнала напоследък всеки път да негодува, когато колежката й я ощетява, обясняват хора от новинарския екип. Последният скандал се разиграл миналата седмица преди празниците, когато красавицата видяла графика и установила, че точно тя трябва да е на работа в понеделник след Великден. Станкулова още преди месец била помолила да е почивка във втория ден на Възкресение, защото щяла да пътува с гаджето си, но въпреки това Деси не уважила искането й. Никол заплашила, че ще напусне, ако неправдата не бъде поправена, но дори рекетът не й помогнал и в крайна сметка в понеделник бе на работа.

„Двете вече са в истинска война и не си говорят. Никой не знае как ще се развие конфликтът, но Деси досега не е отстъпвала и най-вероятно Никол ще загуби”, коментират колеги на синоптичките на Нова тв, пише pik.bg.