Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова все попада на заможни гаджета, но този път улови „златната рибка”.

Това е една от най-пазените тайни в столичния хайлайф, тъй като новата двойка изключително внимателно прецизира местата, на които да се появява, информира в. „Уикенд“, пише ''Слава''.

Едно от тях е клуб, който се помещава в бившето китайско посолство. Там не може да се вмъкне всеки, тъй като мястото е единственият частен клуб в България, който привилегията да посещават имат само хората, работещи в системата на Първа инвестиционна банка.

Точно един от двамата нейни собственици, Ивайло Мутафчиев, се очертава да се сроди с красивата синоптичка Никол. В ролята на „златната рибка” обаче не е банкерът, а неговият син. Младият Мутафчиев и Станкулова се уединяват именно в частния клуб на банката, от който наскоро репортер ги засече да излизат.

Нетрадиционно за персон от неговия ранг, около наследника на банкера не кръжеше охрана. Двойката спокойно се придвижи до недалеч паркирания автомобил на банковия наследник, където също не ги посрещнаха ратаи.



„Връзката им вече е много сериозна, нищо чудно най-накрая Никол да сбъдне мечтата си. А именно да се омъжи за милионер. Тя си е от край време меркантилна и това е най-голямата й цел. Само вижте досегашните й гаджета, все бизднесмени или синове на бащи със състояние”, съскат срещу Станкулова столични бръмчалки.

В интерес на истината, може и да имат право, тъй като последният любовник на Никол преди Мутафчиев, също разполагаше с пари и имоти.

38-годишният реститут Александър Димитров притежава доста сгради из центъра на София и то на топлокация на улиците „Шипка”, „Витошка” и „Граф Игнатиев”. Преди него пък госпожицата се връткаше с Ангел, наследника на един от собствениците на пилетата „Градус”. Клюкари коментират, че мъжете на Никол минавали през одобрението на майка й, която не я давала на мъж с по-малко от 1 милион лева в сметката си. От новата силна половинка на синоптичката родителката би трябвало да е предоволна. Преди 3-4 години Ивайло Мутафчиев бе класиран на 49-то място в ТОП 100 с най-богатите българи. Според вестник „Пари”, които изготвя класацията, предполагаемото богатството на банкерското семейство вече надминава 95 млн. лв.