Прелестната Никол най-сетне си намери майстора.

Свободолюбивата синоптичка, която от години подлудява ухажорите си с високите си критерии и факта, че изобщо не се дава лесно, вече е влюбена. А мъжът до нея е възможно най-неочаквания – той не е българин, а сириец с доста смугъл тен. Това обаче не е най-важното, което може да се каже за него.

Новият любим на Станкулова произлиза от един от най-богатите родове в Дамаск, а семейството му разполага с възможности, на които и европейски кралски двор би завидял. Сириецът е в България от около година като върти доста успешен бизнес у нас, пише kliuki.bg.

Двамата с Никол се запознали наскоро, но той мигновено я пленил с кавалерското си поведение и невероятен ум, с който направо шашнал хубавицата.

„Никол е влюбена. Тя се опитва все още да отрича, но е факт, че прекарва страшно много време с него. Пред всички разправя, че й е много готино в компанията му, защото той бил страшно ерудиран човек, от когото научавала много нови неща за Близкия изток, политиката там и т.н. Но не е само това“, разкриват приятелки на Никол.



Красавицата още не е запознала избраника си с родителите си, но е почти гарантирано, че ще го направи съвсем скоро. Тъй като самата тя е признавала, че държи много на мнението на майка си и татко си, и не би била с човек, когото те не одобряват за нея.

По всичко си личи, че семейното тяло няма как да не одобри сириеца, пред чиито финансови възможности родните милионери изглеждат като бедни роднини. А като съчетаем парите на „сирийския принц“ с острия му като бръснач мозък, висока култура и нереална за възрастта му мъдрост, то е повече от сигурно, че има шансове да бъде одобрен дори за зет.

Дружките на Никол разказват, че не са я виждали по-щастлива и се смеят, че най-после и капризната сладурана си е намерила майстора.