Децата на двама от най-известните олигарси у нас – Цветан Василев и Николай Гигов, отскоро са вече двойка и в живота.

Става въпрос за Николай Бареков, шеф на ТВ7 в сянка и новоизлюпен политик и Ели Гигова, пише skandalno.net.

Разбира се, Цветан Василев не е биологичен, а духовен баща на Бареков. Олигархът превърна Ники в милионер и винаги го наема за новите си проекти – било то телевизионни, или политически. Ели Гигова пък е дъщеря на оръжейния олигарх Николай Гигов. ”Пари при пари отиват”, както гласи народната поговорка.

Бареков и Ели Гигова били засечени на няколко партита, включително и в столична чалготека и дори на мач. Вместо сина си, Бареков завел Ели да гледа футбол. Меко казано странно решение, твърдят хора, които са ги засекли на мача.

В тв средите усилено се говори, че Бареков и милионерската наследница всъщност имат интимна връзка. Шефът на ТВ7 използвал свои контакти в Би Ти Ви и “Дрийм Тийм” , за да лансира “близката” си приятелка като водеща на “Голата истина”.

Ели Гигова беше заклеймена като пълен провал на малкия екран и беше позорно изгонена от БНТ и Нова тв. Въпреки това, изненадващо попадна като главно действащо лице в дългоочаквания еквивалент на “Господари на ефира”.

Медийният лакей Николай Бареков не за първи път изневерява на жена си. Преди няколко години, съпругата му Евгения избяга от него заради многократните му любовни афери. Но после, в името на сина им,  се събраха отново. Бареков “затвори устата” на жена си като я направи директор на светски сайт, част от огромната медийна империя на Делян Пеевски.

Именно от този период започна и внезапното забогатяване на шефа на ТВ7. След като беше посъбрал пари от рушвети от политици, докато работеше в Би Ти Ви, Бареков буквално за месеци се превърна в милионер. Откакто стана директор в ТВ 7, телевизията на олигарха Цветан Василев, бизнесът му започна скоростно да се разраства.

Натрупването на милионите на Бареков се случи именно по времето на ГЕРБ и Бойко Борисов, които до неотдавна водещият възхваляваше от екрана на ТВ7. Времената обаче се промениха, а с това и възгледите на журналиста. Откакто ГЕРБ паднаха от власт, Бареков изведнъж и доста съмнително, се превърна в пръв поборник срещу диктатора. Но всички много добре помнят, че водещият прибираше тлъсти рушвети от Борисов, още докато работеше в Би Ти Ви и е сред основните виновници за изграждането на медийния образ на бившия премиер.

Сега Бареков отново поема поредната поръчка на покровителя си Цветан Василев – да оглави партия, чието основно мото е да бори всички останали. Но в натоварената си програма водещият успя да вмести и извънбрачна връзка с Ели Гигова.

Щерката на оръжения бос Николай Гигов беше дългогодишно гадже на Петко Димитров, но го изостави малко преди да стигнат до сватба. Явно той й се видя прекалено неперспективен като трамплин за кариерата й и винаги щеше да си остане собственик на нощни клубове, без да се издига в обществото и политиката. А дамата има съвсем други амбиции.

''Ние с Ели сме добри приятели, даже много добри, каза Бареков. Виждал съм снимките ни в интернет, но това са само приятелски прегръдки и нищо повече'', коментира  той.