Звездата на Нова тв Николай Дойнов е грижовен мъж и баща, който посвещава всяка свободна секунда на семейството си, видяха фотографите на „Ретро”.

Те го уловиха в кадър с жена му Адриана и двумесечния им син Марко по време на мила семейна разходка.

Миналия петък двойката, която живее в столичния квартал „Редута”, реши да изведе малкия на разходка в Борисовата градина. Тримата се натовариха на мерцедеса на водещия и паркираха колата в кв. „Изток”.

Пресният татко извади детската количка от багажника и започна да я сглобява. Простата наглед задача му отне цели 15 минути, през които журналистът пъшкаше и ругаеше, от което можем да заключим, че Дойнов не е от мъжете, които могат да са полезни в домакинството, като оправят пералнята или изгърмелия бушон.



43-годишният водещ на новините на Нова телевизия от 5 години дели живота си с красивата Адриана Стоянова, а след раждането на Марко окончателно скъса с живота на безгрижен мъж. „Ники е имал далеч по-интересни дами до себе си, но Адриана му оказа особено влияние. Тя го разбира много и не се сърди, че обръща повече внимание на кариерата си. Освен това крие връзката им и личния им живот, а не се опитва да извлича дивиденти от нея, както са правили мнозина”, споделиха пред "Ретро" от обкръжението на екранния партньор на Ани Салич.



Въпреки това новинарят си остава ерген и след като стана татко. Той категорично отказвал да мине под венчило с любимата си Адриана и бил на мнение, че съвместното съжителство стига и би му спестило доста неудобства при евентуална раздяла в бъдеще.

„Всяко второ семейство се разпада до петата година след брака. Защо да влизам в статистиката с шумни разводи и медийни разправии. Ако ни е речено да сме заедно, ще си бъдем и без подпис”, коментирал Дойнов въпроса за сватбата.

Според негови колеги половинката му Адриана, която той крие от всякаква публичност, настоявала поне за подпис, след като станало ясно, че чака бебе. Красавицата искала поне въпросът с детето да е узаконен. Новинарят обещал да помисли и така и не се решил на тази крачка.



Всъщност зад отказа на Дойнов да се жени прозирали финансови сметки, разкриват колегите му. Журналистът цял живот спестявал от високата си заплата в телевизията, за да инвестира в имоти и вече се бил сдобил с няколко. С наемите от тях можел да си живее като цар и без да работи, завиждат в нюзрума на Нова телевизия.

Той отдавна нe paзчитaл caмo нa зaплaтaтa cи в мeдиятa и e oт xopaтa, ĸoитo миcлят и зa бъдeщeтo. Ocвeн гoлeмия cи aпapтaмeнт в „Peдyтa”, който ремонтира през лятото, за да го подготви за бебето, нoвинapят успял да ĸyпи и oщe три.

Именно заради имотното си състояние обаче той отказвал да сключи брак и да се изложи на риск да остане без апартаментите си за близо 500 бона след време, ако се стигне до развод, издават колегите му. За сина си щял да се погрижи със сигурност и дори вече обмислял да му прехвърли един от апартаментите.

Снимки" "Ретро"