Николай Михайлов го е страх да не загуби Николета Лозанова.

Вратарят е изключителен ревнивец и прави всичко по силите си водещата на "Папараци" да не поглежда друг мъж. Ники вече си изпати един път от Лозанова, след като тя тръгна с неговия колега Валери Божинов.

Сега Михайлов е твърдо решен да не позволява силиконката да му избяга още веднъж. Проблемът е, че Ники често пътува извън България, а Николета минава за доста шавлива. Вратарят се притеснява, докато го няма, красавицата да не му извърти някоя изневяра зад гърба.

За подобно нещо говореше навремето Валери Божинов. Според него, докато играе в чужбина, Николетка, за която тогава беше женен, му сложила рога. Не че и самият Божинов не направи същото, но това е друга тема.



По-важното е, че НиЛо непрекъснато е обект на мъжко внимание където и да отиде, особено ако е сама. Затова Ники Михайлов направо подивявал, като си помислел какви може да ги върши любовницата му, докато той е надалеч.

Стражът на националния отбор, който наскоро чукна 29 години, смята, че е време да се задоми, и вижда перфектната жена в лицето на НиЛо. Синът на шефа на българския футбол постоянно глези своята половинка с подаръци и почивки на екзотични места като Малдивите и Санторини.



Ники очевидно смята, че това не е достатъчно. За да обвърже емоционално колкото се може повече НиЛо към себе си, Михайлов реши да покаже колко много държи на плеймейтката. От известно време насам Ники освен че глези Николета, прави същото и с дъщеря й Никол. Баща на момиченцето на Лозанова е Валери Божинов, но гологлавият вратар няма нищо против да се грижи за нея и да й прави скъпи и изненадващи подаръци.

Той често води двете дами на вечери, както и ги праща на разкрасителни процедури.

"България Днес" забеляза Николета и Никол да се отправят към един от най-елитните фризьорски салони в София. Лозанова, както винаги, сама управлява ултраскъпия си джип. Щом пристигна на даденото място, НиЛо паркира возилото си, след което слезе и се отправи тичешком към задната врата. Тя я отвори, а от нея слезе малката Никол, облечена в сладка розова рокля.

Лозанова за пореден път показа, че е елегантна само когато има камери около нея. Тя бе нахлузила прилепнал потник, който очертава огромния й бюст, и шарени къси панталони.

Снимки: "България Днес"