Новоизлюпената звезда на бТВ Николаос Цитиридис се оказва, че е далечен братовчед не на друг, а на ослепителната телевизионна красавица и бивша съпруга на Брад Пит – Дженифър Анистън.

Прабабата на холивудската звезда – Катина Пиплаки и пра-пра-бабата на заместника на Слави Трифонов – София, произхождат от един и същи род – на търговеца на фурми Костас Пиплакис от Крит, който още през 18-и век е един от първите гърци, въртящи успешен алъш-вериш с Близкия Изток. Информацията за шокиращото роднинство идва от атинския журналист Макис Савидис, цитиран от lupa.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Пиплакис, освен много богат бизнесмен, е бил светски човек с изключителна за времето си култура и разностранни интереси. Участвал е в аматьорска театрална трупа в Крит и дори се смята, че се е познавал с лорд Байрон“, твърди Савидис.

Според колегата Пиплакис е имал 13 деца, като Николаос Цитиридис е потомък на онзи клон на фамилията, който завивява в столицата Атина. Дженифър Анистън пък е от онези наследници, останали на остров Крит, преди прадядо й да емигрира в САЩ.

Артистичният ген явно е силен у Николаос. С подкрепата на екип от 80 сценаристи той би трябвало да го изведе по-високо в пийпълметрията, отколкото показват последните цифри, но в крайна сметка бъдещето е пред него. Ако не успее в бТВ, винаги може да звънне на братовчедка си за някоя епизодична роля в продължението на „Приятели“, нали?