Николета Лозанова атакува с есемеси футболиста Кристиано Роналдо. Водещата на „Папараци" е изпратила няколко съобщения на португалеца, че му стиска палци в мача срещу Исландия на Евро 2016, научи „Всеки ден". Заради футболиста, по когото въздишат хиляди жени, бившата на Божинов дори е научила английски език. Тя ходи на частни уроци, за да успее да овладее поне стотина думи на езика на Шекспир и да може свободно да комуникира с Роналдо.

„Николета е много амбициозна. Реши ли, че иска някой мъж, прави всичко възможно, за да го има. Така заби и Кристиано, с нахалство и упорство към прогрес", коментираха пред вестника ни запознати. Преди време бившата госпожа Божинова сама се похвали, че е успяла да се добере до звездата на „Реал" Мадрид Кристиано Роналдо.

Любовната авантюра между Николета и Кристиано започна след случайна среща на двамата в хотел в Испания. Видяла възможността да атакува висока топка като Роналдо, Лозанова изобщо не чакала втора покана и съвсем скоро успяла да стигне до ръкостискане със звездата. Едва ли е бил много далеч и моментът, когато те се озовали в леглото.

*Сн.: Getty Images/Guliver

Самият Кристиано надали попада за първи път в подобен сюжет, но този път хлътнал по българката и не искал само секс за една нощ. А когато Кристиано поиска нещо, обикновено става на неговото. Така било и сега. Двамата продължават да се виждат периодично, когато той е свободен, тя веднага се отправя към мястото на срещата им. Те са на най-различни места из Европа. Именно заради Роналдо водещата на „Папараци" обикаля постоянно по почивки и екзотични дестинации.

„Да вземе Николета да го покани в България, но не смее, защото ще го нападнат други видни златотърсачки", коментираха запознати.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук