Войната между Валери Божинов и Николета явно е в разгара си.

След като бившият вече футболист на „Спортинг" Лисабон официално разкри, че с връзката му с плейметката е свършено, сега мачото демонстрира и пълен непукизъм от всичко случило се. Божинов яхна червеното лъскаво „Бентли", което бе подарил на Николета и си го прибра в собствения гараж, пише ''Всеки ден''.

Валери купи чудовището, в което си крият 570 коня, за 340 хиляди евро и го даде на бившата си любима, когато все още се обичаха. Сега обаче с най-голямо удоволствие си прибрал ключовете обратно.

В момента Божинов, който чака оферта от някой отбор, който да го приюти, се настанява в ново жилище, където да води бурен ергенски живот. Той бе забелязан да купува покъщнина в един от големите молове в София.

След като си напазарувал кухненски прибори от най-висока класа, под смаяните погледи на всички минувачи, Божинов се метнал на мощното Бентли и потеглил с пълна газ. Новото возило се изгубило някъде в района на столичния квартал „Редута".

Червеният звяр обаче далеч не е единственият автомобил на Божинов. Автопаркът на спортиста се оценя на 1,5 милиона лева. Освен с новото „Бентли" оценявано на 700 000 лева, футболистът фучеше из родните пътища с джип БМВ Х6 за около 90 хил. лева и червено „Ферари" с базова цена около 230 хиляди евро.

Според запознати Николета Лозанова е бясна, че е зарязана от съпруга си. Тя не спирала да го бомбардира със съобщения във „Фейсбук" и с SMS-и, в които твърдяла, че е „повече от жалък". Божинов обаче изобщо не се трогвал от нервните й изблици. Той щял да подаде молба за развод в най-скоро време.