Николета Лозанова слабее драстично и заплашително!

Плеймейтката толкова се е вталила след бременността, че прилича на щека! Последната снимка, която съпругата на Валери Божинов публикува във Фейсбук от Милано, тотално потресе Интернет потребители.

Още по време на бременността си плеймейтката споделяше с приятелки колко много се страхува, че няма да може да смъкне килограмите след раждането. Като модел тя изкарва парите си единствено чрез тялото и ако не влезела във форма веднага след това, щяла да остане без професия, пише kliuki.net.

Неслучайно след като се появи малката Никол, Лозанова и бебето останаха извънредно още седмица в родилното. Тогава една от лекарките сподели за медиите, че моделката почти не се храни, за да пази талията си и това не било добре за детето.

Още щом я изписаха от болницата, Николета започна с диетите. Венета Райкова се опита да й направи комплимент в „Горещо” за свалените килограми, а плеймейтката отговори: „Е, има още какво да се желае”.

Очевидно е, че Лозанова не бива повече да отслабва, но явно манията й по килограмите води до болестно състояние. Фенове веднага изразиха съмнение, че е болна от анорексия.