Само ден, след като Ники Михайлов и Алисия обявиха официално раздялата си, заваляха множество спекулации относно причината, поради която са сложили край на отношенията си.

Според една от най-тиражираната версия, Алисия го напуснала, защото го хванала да се среща тайно с голямата си любов Николета Лозанова.

От Lifestyle.bg се свързаха с Николета, която даде ексклузивен и категоричен коментар по темата.

"Чудя се дали да се обидя на жълтите медии за интригите, в които ме замесват или да им вляза в положението, имайки предвид, че те гонят сензацията, а от опит знаят, че ако ще и с цял харем да свързват Ники Михайлов, ако не присъства и моето име, все едно съобщават, че слънцето изгрява от изток.

Реших обаче да бъда над нещата и този път да не се впечатлявам от пошли сензации, но и не мога да остана безмълвна, при условие, че засягат семейното ми положение. Само искам да напомня, че вече не съм просто плеймейтката Николета, но съм и съпругата на Валери Божинов и майка на дъщеричката ни Никол. Бъдете така добри да не ни замесвате в интриги, а и оставете Ники Михайлов да бъде щастлив по свой си начин."