Нахалството и самочувствие на Николета Лозанова минаха всякакви граници, след като тя написа в профила си във Фейсбук:

“Ех, цяла България сега се тресе не само от протестните действия, но и от любопитството дали Николета и Валери  са се разделили наистина. Не бързайте да ме развеждате, ако обичате, не отваряйте  шампанското преди да сте чули истината от самата мен. А това ще стане съвсем скоро в ексклузивно интервю. И ще има доста разочаровани от вас” . 

Тези, които случайно прочетоха излиянието й, тиражирано в медиите, онемяха от изненада. Някои дори си направиха труда да прочетат откъде се носи този слух за сърцераздерателната раздяла, а то се оказа, че Лозанова отишла за седмица до Италия по работа, без да мъкне след себе си Божинов и  да правят снимки как се целуват.

С нея е нейна добра приятелка. И от тези елемтарни действия следва генерален извод, че двойката е пред разделя и още по-генерален от самата прейметка: “България е разделена на две.

Половината тръпнат за изхода на протестите, а другата половина за изхода на най-рекламирания брак – между футболист и една от стотиците моделки”.

Страшен вой настъпи в социалните мрежи след бликащото от самочувствие изказване на мургавата пловдивчанка, приложила снимка как седи на перваза на тротоара с крака на улицата.

Да сравнява себе си с политическата обстановка в страната вече мина границите на приличието и се метна на върха на грандоманията.  Коя е тази бе? – питат удивено потребители, които наистина не са чували за футболното семейство, нито пък то ги интересува.

Друг пък недоумява – хем е дребна, хем е черна, хем е седнала като циганка на тротоара, хим твърди, че цяла България не може да спи от притеснение за нея. Може ли да има хора, които наистина вярват, че светът се върти около тях?!, – възкликва учителка и сама си отговоря – явно може.  Тая сама си измисля интриги и само си ги опровергава после, каза бивша фенка, на която й писнало от лисичата хитрост на моделката.

Сигурно ще те заболи, но фактът е един – на 99,99 процента от българите не им пука съществуваш или не, женена ли или не, вкъщи ли си си, или не. Ще ни направиш огромна услуга, ако спреш да ни занимаваш със себе си, заколва я потребител на средна възраст.