Най-нашумялата светска двойка в последните месеци Яна Акимова и Петко Димитров са на път да се превърнат в синоним на досада подобно на Валери Божинов и Николета Лозанова.

Бизнесменът и танцьорката копират изцяло медийния имидж на футболиста и плейметката и подобно на тях постоянно занимават публиката с личния си живот и интимните подробности в него.

Яна не спира да публикува в страницата си във „Фейсбук” снимки и подробности от ежедневието си с Петко и първата й работа сутрин е именно да съобщи какво се случва с връзката им.

Досущ като Валери и Николета те си пускат снимки как се целуват, какво ядат и къде ще ходят. Това поведение обаче не се оказа успешно за футболиста и плеймейтката, които не само че се разделиха, но и станаха досадни и омразни на обществото.

За капак напъните на Яна да копира Николета я скараха с Лозанова и двете от приятелки са се превърнали в първи врагини.

Изоставената футболна съпруга дори обяви, че й е писнало разни селски хубавици, прелитащи от цвят на цвят и докопали се случайно до мъж с пари, да я копират.

Акимова веднага се припознала в коментара на Николета и двете вече са в истинска война, заради която и близкият доскоро приятел на плеймейтката Петко й е обърнал гръб и защитава годеницата си.

И бизнесменът като Яна дава мило и драго да е в центъра на вниманието и се старае да произвежда новини.

Най-новата е, че с Яна щели да изкарат истински меден месец след сватбата, която е в края на октомври. Двамата планирали да заминат за 3 седмици за Бора Бора и да се отдадат на романтична ваканция.

Екзотичната дестинация обаче вече е разработена от Николета и Валери, които се фукаха с почивката си там още през пролетта, така че Петко и Яна пак са крачка назад.