Николета Лозанова напусна Базата на "Къртицата", заявявайки, че не може повече да живее без своя съпруг Валери Божинов и дъщеря им Никол.

Плеймейтката сама пожела час по-скоро да се прибере при тях. "Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива!", заяви моделката.

По думите й тя е изпълнила своята мисия в шоуто и няма какво повече да даде на телевизионните зрители.

*Николета: ''Не ме блазни наградата''

Преди да напусне Базата на "Къртицата" завинаги, Николета реши да подкрепи бившите си вече съотборници, участвайки в поредното предизвикателство.

Участниците в "Къртицата" с ужас схрускаха червеи на вечеря. По време на поредната им мисия трябваше да изядат общо 18 гадинки. Всички се справиха чудесно с тежката задача, само Лозанова и Азис отсякоха, че ги е гнус.

Гибона пръв се престраши да изяде червей, овкусен с различни сосове, пише ''Всеки ден''. Жени Калканджиева си направи суши и бързо схруска животинчето. Емануела изпадна в ужас, но се съгласи за любимия си Никола да изяде гадинката.

"Изобщо не е лошо", отбеляза с изненада Рут Колева. Икебаната пък сподели, че въобще не е почувствал нищо. В крайна сметка 18-те червеи бяха изядени. Накрая водещият Андрей нагъна три наведнъж.

"Николета трябваше да си помисли, че този червей е Алисия и да го схруска", каза през смях Марта Вачкова от коментарното студио.

*Моменти на Николета в ''Къртицата''

По време на една от тежките мисии любимката на рапъра 100 Кила - Миглена, едва не припадна. Младата участничка започна да трепери и веднага й беше оказана първа помощ. "Аз тежа 40 килограма, а се натоварих с 31 килограма чакъл. В един момент просто започнах да треперя", обясни тя. На въпроса на водещия дали си струва да си рискува живота, тя отговори: "Какво значение има?! Нали спечелихме играта?!". Лекарите обясниха, че състоянието й по-скоро се дължи на психически срив, а не на физически.

Късно вечерта, след напускането на шоуто, Николета вече беше онлайн и написа послание до феновете си във Фейсбук:

"Изключително съм щастлива, излизайки от "Къртицата" да срещна толкова положителни отзиви за себе си, одобрение в очите ви и висока оценка за себераздаването ми. Всичко това ме кара да се чувствам победителка! Преодолях страховете си, бях на 100% себе си, преглътнах липсата на любимите си хора, за да се изправя днес пред Вас и да Ви благодаря сърдечно за подкрепата! Радвам се, че видяхте истинското ми АЗ, но това съвсем не е всичко...to be continued..."

*Моменти на Николета в ''Къртицата''