Плеймейтката Николета Лозанова вкра голяма част от феновете си в недоумение, изписвайки на стената си, че чака син скоро.

Брюнетката реши да се покаже колко е в час с английския, но вместо това - стана за смях, пишат от kliuki.bg.

Аха феновете да се зарадват, че любимката им е отново бременна, а то какво се оказа… че не знаела английски. Ни Ло постна на официалната си фен страница във Фейсбук снимка от лентата „Ще чакам да ми звъннеш“ – песента на фолк дивата Емилия, озаглавена така: „ще чакам да ми звъннеш… coming Son“.

Тъй като „Son“ в превод означава син, мнозина се запитаха дали Николета не използва игра на думи, за да им обясни, че отново е бременна. Веднага дори се намериха такива, които й обясниха, че по този начин написано не казва това, което се опитва да каже, а създава впечатлението, че ще ражда отново…

„При всички случаи написаното е неправилно, защото така написано не означава нищо…. разбират грамотните хора по смисъл. Ако е искала да каже, че очаква син (така изписано по-горе в случая „son“ ) в английския се изразява по друг начин. А за нейния случай с клипа, правилното изписване е: Coming soon!“, изкритикуваха я наблюдателни фенове.

Интересното обаче е, че Николета тихомълком си поправи поста сякаш въобще не е допускала грешка, както прави и с нежеланите коментари – тихомълком ги изтрива, обвиняват я форумците.