Както вече ви съобщихме, Валери Божинов и Николета Лозанова дадоха най-откровеното си интервю за априлския брой на списание „Максимум“, в което разказват всичко за връзката им.

Излиза, че играчът на „Парма“ харесал Николета, докато я гледал във VIP Dance, bliasak.bg. След което случайно се видели в столично заведение, където му направила още по-голямо впечатление:

"Взех й телефона и започнахме да си комуникираме, но си беше чисто приятелско. Да, на моменти бях настоятелен и тя ми каза, че просто няма смисъл и да спрем да си пишем. Така и стана.", спомня си Валери.

"После пак се чухме случайно и така... постепенно, играейки си, се получи връзката ни. В началото не вярвах, че мога да се влюбя. И то особено в нея, поради доста причини. Нямах такива намерения, но изведнъж пламна любов, пламна обич", допълва играчът.

Николета пък признава, че в началото изобщо не е понасяла Валери, като по думите й дори я е "отвращавал":

"Като видех, че ми звъни, си виках – пак ли този досадник. Но още на втората или третата среща разбрах какъв човек е... Още тогава му казах, че няма да бъда втората жена, няма да вляза в тази игра и да бъда любовница. И той ми доказа, че държи на мен", споделя моделът.

Любопитното е, че макар Валери да заряза Алисия заради Николета, фолк певицата продължава да бъде част от живота им.

Двамата слушат за вдъхновение новия албум на изпълнителката, като Лозанова дори пуска песните й в колата си:

"Аз я харесвам като певица, харесвам песните й. И преди връзката ми с Валери, и сега. Постоянно си ги въртя в колата, сега си взех и новия й диск", продължава с откровенията си Николета.

Припомняме, че Валери заяви че Николета е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена - "красота, прелест и чар", а фаталната брюнетка допълни, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла преди да се омъжи.

Футболистът потвърди и слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени е истина.

Николета пък призна, че до момента в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.

Вижте фотогалерия:

Валери Божинов и Николета Лозанова за сп. Максимум

Вижте видео:

Снимки: сп. "Максимум"