Николета Лозанова може и да взима по-малко пари за пост в инстаграм от Алекс Петканова, но пък дава всичко от себе си, когато трябва да рекламира продукта. Така се случи и с новите модели шапки от колекцията на моделката Кристина Милева, която тази седмица се появи по Нова телевизия в повторенията на „Черешката на тортата“. Любимата на Ники Михайлов е качена чисто гола на кон, а прелестите й покрива само шапка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on

Тя съвестно изпълнява наставленията на Милева как точно да застане върху животното, така че да изглежда максимално секси, но и да показва шапката идеално. Бившата на актьора Деян Донков от известно време се изявява като дизайнерка на аксесоарите. „Винаги съм била фен на шапките, особено custom made one of a kind. Обожавам идеята да имам нещо уникално. Така преди година, точно заради една шапка която си бях купила в Тулум, се запознах с Ник Фоке в Миконос. Заговорихме се, разказа ми как се правят, какъв е процеса и колко магия има в това да създадеш една шапка от начало до края.

Дали заради себе си, или за клиент - просто има магия в процеса. И така започнах да проучвам, изкарах курс за hat blocking, поръчах калъпите и започнах да усъвършенствам техниката. Нещата не са се променили изобщо в процеса на изработване от 100 години насам. Трябва търпение, прецизност. Всяка шапка се изработва по мерките на клиента, избира се височина, ширина на периферията, материал, форма - всичко е възможно“, обясни преди месеци новото си начинание Милева.