Николета Лозанова доказа, че освен секси, е и абсолютно безстрашна. Напук на вилнеещия корановирус в Италия и по-конкретно в Милано, нашенката се пусна гола от терасата на хотел в северния град. С голи гърди тя се обясни в любов на страната, в която прекара доста време като бивша на Валери Божинов.

Както вече Hotnews.bg писа, брюнетката е на Апенините заради седмицата на модата, която обаче е пряко засегната от разпространяването на коронавируса. Въпреки заплахата, Ни Ло бе на ревюто на Филип Плейн, а сега показа и татуировката с името на сегашния си любим Ники Михайлов. 

„Истински съм разтревожен! И като главен редактор на Playboy, Bulgaria, и като човек. Външно министерство предупреди да не ходим в Северна Италия, а Ни Ло е на седмицата на модата в Милано, където са струпали хора от цял свят и ... Абе, страхувам се да не бъде коронясана. Дали не може да изпратим правителствения самолет да я прибере?”, написа във Фейсбук Любен Дилов, на което плеймейтката отговори, че самолетът, който трябва да я прибере, може да бъде и частен.