Николета Лозанова твърдо е решила да заеме мястото на Жана Танева като водеща в коментарното предаване „Къртицата на светло” и се опитва да я компрометира на всяка цена, разбра HotArena.net.

Плеймейтката се скара в ефир с Жана преди седмица и затова реши да саботира предаването на бившата адреналинка.

Николета е водеща на ежедневните епизоди от „Къртицата”, което й позволява да има пряк контакт с хората вътре. По време на общуването си със съквартирантите е успяла да ги настрои срещу Жана, обяснявайки, че ги клюкари и оплюва в ефир.

Заради интригите на Николета бившата адреналинка се е видяла в чудо и няма с какво да пълни ефира си. Никой от участниците в Базата и техните роднини не приемат поканите й да гостуват в студиото, а тези, които все пак отиват, не отговарят на въпросите й и се държат грубо.

Фолк певицата Емануела, която твърдо бе обещала да се появи в „Къртицата на светло” в последния момент отказа ангажимента с обяснението, че предаването е „жълто и клюкарско”.

Преди това репортерите на Жана подарили торта на Рут за рождения й ден. Когато казали от кое предаване са, певицата отговорила „О, да, вие сте тези, които ни плюят. Николета всичко ни разказа”.

Това хвърлило в недоумение Жана, която се чуди с какво толкова е засегнала плеймейтката. И се досеща, че най-вероятно Лозанова иска мястото й в предобедния ефир, пише „ Всеки ден”.