Явно за Николета Лозанова е настъпил моментът на откровения и след като разкри публично, че с Валери не са в процес на развод, даде категоричен отговор и дали си е правила пластични операции на лицето.

Запитването от страна на неин фен я накара обстойно да разясни на настояващите, че тя няма хирургични интервенции, пише psp.bg. A ето каква е причината за нейната пълна промяна:

"При условие, че съм толкова социално активна и открита по отношение на всичко и всички, защо би ми било да отричам упорито, че имам пластични операции, ако действително се бях подлагала на такива. Нима никой не се е променил от тийнеджърските си години до днес, че само аз да имам фрапантна разлика. Нима хората не осъзнават, че съзряването и няколко килограма минус, различен цвят коса и положени грижи за визията – правят промяната факт, а не на всяка цена скалпелът. Категорично нямам операции на лицето и нека недоброжелателите го запомнят веднъж завинаги – хорската злоба ме разкрасява!"

Плеймейтката редовно е заливана с въпроси от фенове, касаещи визията й, като какви продукти за лице и коса използва, как поддържа фигурата си и други подобни.

За кожата на лицето Николета препоръчва адекватна грижа, с качествена козметика и редовни козметични почиствания: "... защото ако успееш да постигнеш порцеланова кожа, ще можеш да използваш единствено пудра в ежедневието си". Колкото до зъбите, тя заявява: " ... определено усмивката е задължителен аксесоар за всяка красива жена и редовната хигиена с избелваща паста за зъби, дават своя положителен резултат."

Брюнетката признава още, че удължава косата си чрез екстеншъни от естествена коса, чрез пришиване на тресите към нейната коса, като ходи всеки месец на поддръжка.

На въпрос на фенка дали има целулит и как се бори с портокаловата кожа Николета отговаря:

"За щастие не ми се налага да водя битка с целулит, но предполагам, че бих използвала качествена козметика, разработена именно срещу него. На този етап обаче не мога да препоръчам конкретна, аз лично се старая силно да хидратирам кожата на тялото си ежедневно."

На фенка, която има проблем с килограмите, Николета даде следния съвет: ''Не се притеснявай за килограмите си, а се старай да живееш здравословно и пълноценно, това е най-важното. Не травмирай организма си с диети, а яж разумно, полезни храни. Аз никога не съм спазвала диета и не съм от активно спортуващите. Просто се храня по начин, по който ограничавам вредните ястия и не прекалявам с количеството, лакомията е най-големият враг на хубавата фигура. А и не на последно място, наслаждавай се на резултатите, които постигаш, заслужаваш го. Така ще имаш по-голям стимул да не се връщаш в изходна позиция."

Вижте и другите въпроси на фенове, както и отговорите на НиЛо:

- Колко често ходиш на солариум?

- Тенът не е само в следствие на соларни процедури, а и на козметика, която го поддържа и подхранва естественото производство на меланин. Веднъж седмично до придобиване на желания нюанс е достатъчно.

- Виждам какви продукти използваш, но не всеки би могъл да си позволи фон дьо тен за 120 лв /приблизително/. Може ли да препоръчаш, например пак фон дьо тен, но на по-достъпни цени от познатите марки, нещо качествено и в същото време по-достъпно за повечето от нас.

- Абсолютно съм съгласна с думите ти! За съжаление на българина му се налага да прави компромиси с качеството, за да се вмести в адекватен бюджет. Безспорно и по-достъпните марки са създали еквиваленти на по-класните от тях. ... има много добри продукти, просто всеки трябва да открие сам най-подходящия за себе си.

- Здравей Николета,аз съм ти огромна фенка супер много те харесвам. Искам да те попитам би ли излязла с някой твой фен на кафе и излизала ли си досега?

- Здравей, преди години, когато бях далеч по-доверчива, сигурно би се случило, но към днешна дата, повярвай ми, има толкова много зложелатели, че човек не бива да поема подобни рискове. За това нямам подобна практика, но един ден, ако е писано ще се срещнем!

Друга фенка се поинтересува как точно Николета е успяла да стане модел, плеймейтката сподели:

''…ще ти кажа, че тайната е да следваш мечтата си, но не да се разболяваш от желание по нея. Ако е писано и това е твоят житейски път, то с положените усилия ще пожънеш успех! Ако ли не, другаде ти е щастието. Но конкретно в България пътят не е неясен – добър екип зад гърба ти, професионално отношение от твоя страна и нещата се получават! Успех!"

Дълго писмо на почитателка успя да трогне Николета. Момичето сподели, че има здравословен проблем и косата й пада. Съответно иска да си присади коса и помоли НиЛо за съвет към кого да се обърне. Плеймейтката я посъветва да подчертава очите си, вижте:

"Ооо, милата, толкова силно написано писмо! Благодаря ти сърдечно, че избра пред мен да споделиш проблема си, моите огромни адмирации, заслужаваш да си щастлива и със самочувствие и ще се радвам да ти помогна. Първо, не живей с мисълта, че всички ние имаме безупречни коси, те са резултат на дългогодишна поддръжка, качествена козметика и перфектна прическа, която да прикрива несъвършенствата. Конкретно за твоето запитване, нямам лични впечатления от присаждане, а само от сгъстяване. Чувала съм за подобни процедури в Истанбул и във Франция, най-качествено е при извличане на собствени космени фоликули и присаждането им в нужните участъци. Докато откриеш решението, не се фокусирай върху този недостатък, а подчертавай основния си чар, било то усмивката или очите."