Плеймейтката все още не извежда малката Никол навън, а я оставя на грижите на бабите, докато тя вършее по столичните бутици.

Николета нямаше търпение да се завърне към любимите си занимания – шопинга и процедурите за разкрасяване. Папараци засякоха моделката да обикаля из лъскавите столични магазини. Любимата на Валери Божинов видимо изглеждаше щастлива от пилеенето на пари за бебешки дрешки и модерни парцалки за лятото.

Плеймейтката определено беше зажадняла за безкрайни обиколки по магазините. Лозанова хич не се скъпеше, а задоволяваше всяка своя прищявка, пише skandalno.net. Въпреки че все още не е в обичайната си форма от преди бременността, Николета настървено пълнеше чантите с дрехи и аксесоари за лятото. Най - голямо внимание обаче отдели за подбора на дрешките на малката Никол. Съпругата на Валери Божинов явно иска още от бебе, дъщеря й да бъде облечена винаги в крак с модата.

След като напълни джипа си със скъпите си покупки, плеймейтката посети другото си любимо място – солариума. Николета освежи тена си и побърза да поеме към дома си. Когато младата майка излиза по работа, обикновено бабата Еридина гледа бебето. Сестрата на Николета също й помага в грижите за Никол. Майката на Валери пък замества близките на Николета, когато трябва да се гледа бебето, а родителите му са заети.

Плеймейтката все още не се чувства уверена във фигурата си, тъй като е качила няколко килограма по време на бременността. Николета предпочита засега да продължи да  носи широки дрехи.