"Ма*ната им!" - с тази емоционална и грубовата реплика в "Предаването на Карбовски" Николета Лозанова прати по дяволите всички, които я нападат, като твърдят, че не е добра майка.

"Нямат право да говорят за мен и детето ми такива неща", категорична е тя.

"В "Поверително..." разгърнах потенциала си, продуцентите повярваха в мен, а аз оправдах доверието им" – коментира Николета по повод кариерата и развитието си като водеща. Тя е категорична, че няма намерение да се отказва от новото си поприще – дори напротив, приема предизвикателствата и е готова да навлезе още по-навътре в работата, да надгражда себе си и скоро дори ще може да я видим в ново амплоа, пише TV7.

"Жълтите вестници си измислят, клеветят и прочие, а в "Поверително от N.L." ние имаме истински папараци, които търсят, намират, следят и снимат и след това аз коментирам факти. В жълтата преса има всичко друго, но не и факти".

"Българинът приема по-лесно лошото, което му се случва, когато знае, че не само той, но и околните са зле", коментира още Лозанова нуждата на родната аудитория от жълти скандали.



Обичана, мразена, широко обсъждана – тя винаги ще намира място в страниците на клюкарските издания. Въпреки всичко, което се изговори по неин адрес обаче, Ники е категорична, че й трябва малко, за да бъде щастлива – само любовта на нейния любим. А той, разбира се, е съпругът й Валери Божинов.

"Щастлива съм, защото обичам съпруга си. Няма по-голямо щастие от това да обичаш и да бъдеш обичана и при мен в момента е точно така" – зави Лозанова.

"Където и да отиде да играе Валери, само 10 лева да изкарва, пак ще съм с него" – убедено твърди плейметката. Въпреки това водещата на "Поверително от N.L." е доволна, че вече помага пълноценно за семейния бюджет.

"Действителността е такава каквато ние си я създаваме", коментира Ники по повод постоянните слухове за кризата в брака им с Валери.

Уклончива както винаги, изгората на Божинов отново отби с хитра реплика въпроса за това дали чака второ дете. "Второто ни дете ще се роди в точния момент и той предстои", многозначително заяви моделката.