Нови клюки се въртят в мрежата относно скандалите между Николета Лозанова и Алисия.

Двете сексапилни красавици се радват на успешни кариери на плебой модел и певица.

Те обаче станаха още по известни с връзките си с футболистите Николай Михайлов и Валери Божинов.

Най-интересното е, че двете си размениха половинките и няколко години по-късно са с гаджето на своята конкурентка.

Именно тази размяна на футболистите се тиражираше в медиите като основна причина за скандалите и заяжданията между двете.

Сега обаче на бял свят се появиха много интересни информации. Според злите езици на жълтите медии Николета и Алисия са били интимни приятелки или откровено казано лесбийки.

Двете често са се отдавали на нежни ласки, но много държали това да се запази в тайна, защото любовта им била напълно искрена и лична, а не изградена върху поредната налудничава стратегия на маркетинговите специалисти, твърдят жълтите медии.

Така излиза, че самите футболисти не знаели за игрите между двете кукли и изведнъж попаднали в тяхната игра. Дори и след като двете си разменили така брутално партньорите, футболистите все още не осъзнавали в каква игра са попаднали.

След последната размяна обаче Николета наистина се влюбва във Валери, а Алисия в Ники Михайлов.

Точно тогава настъпва тоталният разрив и двете се намразват за цял живот. Според психолозите обаче, когато бушуват истински чувства, линията между омразата и любовта е много тънка и не може да се прецени какво изпитва даден човек.

Николета пък е известна с това, че обича женските прелести след като преди време се насладихме на нейните снимки с брадърката Лили. Тогава Ники без свян налетя на едрогърдата брюнетка и започна да й целува гърдите, пишат от inews.bg.