Анонимен източник разкри скандални истории за едни от най-коментираните личности в родината ни - фолк певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова.

Двете се срещнали тайно преди около 3 седмици в известен бургаски хотел, пише .

Ни Ло доброволно е отишла да се срещне с Алисия, за да й разкаже за "мръсните тайни" на половинката на поп фолк дивата - Ники Михайлов. Михайлов непрекъснато се обаждал на Николета, с която преди години също имаше връзка.

За въпросните обаждания Валери е имал представа и дори се е опитвал да каже на бившата си, но тя не му вярвала. Накрая Николета се решила и се обадила на Алисия, за да я предупреди за многото изневери на футболиста.

Двете си уредили среща в Бургас, а Ни Ло дори показала стари СМС-и от Михайлов и разкрила много негови приключения с други жени, за които Алисия не подозирала.

Фолк певицата била изключително шокирана и разстроена от разкритията на Николета. Въпреки това обаче, решила, че няма да напусне Михайлов.

Едно от най-пикантните разкрития е, че Ники имал интимна връзка с фолк певицата Мария, която дори искала от него да се съберат като семейство, но той категорично отказал.