Николета Лозанова и Алисия застават една срещу друга на ринга за титлата най-гореща жена в България. Този път борбата няма да е между бивша и сегашна съпруга, а между две страстни красавици.

Въпреки яката конкуренция на Черната Златка, Гентиана и Преслава в борбата за титлата, Николета е уверена, че ще я получи, защото нямало по-гореща и по-фатална жена от нея. Тя вече е активизирала феновете си и е започнала луда кампания във Фейсбук. След като Карбовски обаче направи мечешка услуга на плеймейтката и показа по телевизията всичките й фенове, зрителите са доста учудени как 14-годишни девойчета с акне или 20-годишни момченца, които още ги хранят майките им, ще гласуват за ''горещината'' на една жена.

Златка също здраво се е захванала да печели титлата. Особено след като Николета я заръфа за Брадъра и обяви, че е изкуствена, невъзпитана и необразована. Сега тя смята да си го върне. Миро може да няма толкова пари, колкото Валери, но Златка пък смогва да измисли поне по две новини за себе си на ден и да хвърли пикантериите в публичното пространство. Николета и Азис. Нейното име се споменава два пъти повече отколкото това на Николета и футболната съпруга е в паника, пише skandalno.net.

Доста гласове ще отмъкне и Преслава, особено след като Жоро Бирмата си я върна и даже се сгоди за нея. Достатъчно е той да организира Перник и околните села да гласуват и току виж любимата му отвее конкуренцията. Като по-сочна и току що омешала се с плеймейтките, Гентиана има много почитатели и доста чичковци с парички си точат лигите по нея. В момента Николета е насочила тежката артилерия към Златка и стреля по нея чрез феновете си с обидни коментари. Златка й го връща по същия начин.

Единствената, на която не й пука за кампанията е Алисия, която заяви, че й все едно дали ще спечели една титла повече или не. Според нея е по-добре една жена да е гореща само за един мъж, а не за всички. И тази титла е по-достойна.