Макар зложелателите да прогнозираха, че приятелството между Николета и Азис няма да просъществува дълго, двамата продължават да си бъдат изключително близки.

Плеймейтката преди броени дни се завърна от екзотичната любовна почивка със съпруга си - Валери Божинов на Сейшелските острови и снощи не пропусна да уважи приятелката си Василка, която имаше участие в столична дискотека.

Николета беше в изцяло женска компания, като към нея се присъедини и Тодор от "Къртицата". Така той, Николета и Азис си заформиха истински риалити купон. Плеймейтката искрено се забавляваше и не спря да танцува на нито една песен от репертоара на Азис, който пък от своя страна, както винаги направи голямо шоу.

Двамата се отдадоха и на типично женските им закачки относно аксесоари и други дамски принадлежности, та къде на шега, къде на истина, си сравняваха коя е с по-красиви обувки.

И двете бяха с нови визии. Николета бе със значително по-къса коса, подстригана на черта до раменете, докато Азис беше със секси прическа с мокър ефект, пише lifestyle.bg.